“Ferie er, når man pakker syv kufferter, fire børn, to tanter, en svigermor, to hunde og en beostær og siger: Det skal nu blive rart at komme lidt væk fra det hele.”
(Red Skelton)

Vi kender det allesammen. Nu skal vi på ferie! Og i år har vi besluttet at tage bilen. Det bliver hyggeligt! Vi tager det bare i vores eget tempo og nyder turen.

Men allerede inden man når ud af døren, opstår den første udfordring. Hvordan skal der nogensinde blive plads til både bagage og børn i bilen? Så begynder udvælgelsesprocessen – hvad kommer med, og hvad skal blive hjemme? Med ét føles bilen pludselig meget mindre end normalt.
Det lykkedes! Det hele er presset på plads i den ultimative version af tetris. – Altså, der blev plads til alt det, der klarede sig igennem “det-her-kan-vi-simpelthen-ikke-undvære”-testen. Så er alt endelig klar til afgang. Men efter en times kørsel, skal man bruge noget, der ligger lige midt i tetris-puslespillet. Og så kan man jo gentage øvelsen.
Nu ville det have været dejligt med den tagboks, så der havde været lidt bedre plads!

Der kan selvfølgelig være mange forskellige grunde til, at man har brug for en tagboks og endnu flere scenarier, hvor det kunne være nyttigt med en. Men fælles er, at det i al sin enkelhed bare er praktisk. Og at mere plads i bilen i sidste ende ofte giver en mere afslappet ferie – og ja, det er erfaringen, der taler her.

Jeg har udlejet tagbokse i næsten 20 år nu. Og i den tid har jeg hørt alle slags historier om, hvorfor folk har valgt at bruge tagboks og alle deres overvejelser i den forbindelse. Også i forhold til om man skal vælge at købe selv eller vælge lejemodellen. – Og jeg har svaret på rigtigt mange spørgsmål!
Noget af den erfaring jeg har samlet gennem årene, vil jeg rigtigt gerne dele med dig. Jeg kommer i de næste uger til at tage udgangspunkt i nogle af de spørgsmål, jeg har hørt gentagne gange i tiden løb.
Men lad os starte med det helt grundlæggende;

Hvorfor vælge at bruge en tagboks?
Som jeg nævnte tidligere, så er det mest indlysende svar på dette spørgsmål, at det simpelthen er praktisk!
Uanset typen og destinationen for din kør-selv ferie, eller størrelsen på din bil, så har du nok oplevet at have brug for lidt ekstra plads i bagagerummet. Og hvis du ikke har været afsted endnu, kan jeg næsten love dig, at du kommer til at få den oplevelse.
Men eftersom du sidder og læser dette, har du nok allerede gjort dig de erfaringer.

Så hvorfor skal du vælge en tagboks

1. Ski eller snowboard med på ferie
Hvis du skal have dine ski eller snowboard med på ferie, så er det jo oplagt, at du har brug for en tagboks – og vi har selvfølgelig en, der passer perfekt til formålet.
Til ski – og andet bagage – vil jeg varmt anbefale enten vores tagboks af størrelsen L eller XL. Begge bokse kan indeholde 8 par ski eller 6 snowboards.
Er du mere til snowboard end ski, kan du med fordel vælge en M-boks, der kan indeholde op til 6 snowboards.

2. Ekstra plads
Lad os bare indse det, uanset om du kører SUV eller mikrobil, så kan du få behov for lidt ekstra plads. Og en tagboks er det ekstra bagagerum, du nogle gange har brug for.
Du skal selvfølgelig vælge tagboks ud fra, hvad du gerne vil have med, men vigtigst er det, at boksen passer til din bil. Under Book Nu, kan du læse mere om, hvilke typer tagbokse vi har.

3. Komfort
Man kan presse mange ting ind på lidt plads, men nogle gange er det bare lidt nemmere, hvis det bliver fordelt lidt.
Tilbage til tetris-historien. Med en tagboks er der mulighed for at pakke de ting, man ved ikke skal bruges før destinationen nås, helt væk. På den måde giver du dig selv bedre plads i bilen til de ting, du kunne have brug for under turen.
Ferie skal jo helst være en afslappende og hyggelig tid. Så hvorfor ikke hjælpe sig selv så godt på vej som muligt? Ved at fjerne irritationsmomentet ved at skulle pakke op og ned flere gange, giver du dig selv et bedre udgangspunk for en afslappende tur.

Grundene til at vælge at leje en tagboks er individuelle. Men jeg tror de fleste, i et vist omfang, kan nikke genkendende til de tre punkter. Har du overvejelser eller spørgsmål, som ikke bliver besvaret her eller under et af de andre punkter på siden, som du gerne vil have afklaret, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *